onsdag 10 december 2008

juhuhuhuuuul

Snart är de julafton! :D
sådär peppad är jag just nu inför julen.
jaha nu äre julafton då.
så peppad kommer jag vara på julafton.

Man tänker alltid att det är så stort med julafton och man längtar så länge på att julen ska komma. Men när den väl är där så tycker man att man var dum som längtade så mycket och uppmärksammade det så mycket. För varje jul blir man lika besviken på hur tråkigt det egentligen är och man blir aldrig nöjd. Man borde sluta med paket och jultraditioner och åka ut på semester varje jul istället. Skulle vara mycket roligare.

Dagen:

Vaknade imorse med hudvudvärk som tydligen inte blivit bättre sen igår. Gick på skolan för vi hade prov i datakunskap. Gick väll sådär, så svårt att säga hur det går på prov. när man tror att det går bra, går det dåligt och vise versa.
Sen gick vi till sporthallen och simmade på idrotten. Det var väll rätt okej. Vi var mindre än halva klassen där ;D (Y)
Efter det gick vi och åt. SERIÖST, ena skolan ska få chokladpudding till efterätt och nybakt bröd. den vi oftast äter på får torrt bröd och INGEN chokladpudding. .
Vafan äre då VI måste ha ett extra år idrott. Medans ANDRA får chokladpudding till efterätt istället. Det är fan skit. De är väll ändå dom som äter chokladpudding som borde få ett extra år och inte vi. Vi är väll för fan 18 då eller nåt(år 3 alltså) man må väll vara vuxen nog att själv avgöra hur mycket träning man behöver och ta hand om sin egen kropp! AS


// Arg flicka

2 kommentarer:

Anonym sa...

jul är överskattat! :D

SBerglund sa...

Såklart de är !